04/09/2017 

Obert el termini d'inscripció a la IV Trobada Europea de Joves

La Federació d'Organitzacions Familiars dels Carpats en col·laboració amb el ministeri de Polítiques Socials de Polònia, l'Associació de Famílies Nombroses de Polònia i la Confederació Europea de Famílies Nombroses (ELFAC), de la qual forma part la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN ), organitzen la IV Trobada Europea de Joves sobre polítiques familiars, que tindrà lloc a Varsòvia (Polònia) del 26 al 29 d'octubre propers.

Aquest quart partit segueix l'estela dels anteriors (Budapest, febrer de 2016; Brussel·les, octubre de 2016, i Budapest, maig de 2017) i es centrarà en els valors, oportunitats i aspectes emocionals de les polítiques familiars com són vistos avui en dia i com ho seran en el futur. Tal com va ser recollit en la primera trobada de joves, "les famílies són el tresor d'Europa i el futur d'un país".

La trobada és un fòrum idoni en el qual els joves podran compatir els seus pensaments i idees sobre el que és la família i el seu futur, així com posar en comú les seves esperances sobre les seves pròpies famílies.
Així mateix, tindran l'oportunitat d'exposar les polítiques que ells creuen necessàries sobre família per desenvolupar una imatge positiva sobre la família com la millor inversió de futur. També podran proposar la millor manera de que les organitzacions civils promoguin aquestes accions.

L'organització cobrirà les despeses d'estada i manutenció durant aquests dies, i els participants hauran de fer-se càrrec de les despeses del viatge a Varsòvia. La trobada està oberta a la participació de joves d'entre 20 i 35 anys que parlin anglès amb fluïdesa. Poden optar tots aquells fills de socis de la FEFN. Per a això, hauran d'omplir una sol·licitud i enviar-la per correu electrònic a info.eyw@gmail.com, juntament amb el CV, 2 fotos i un breu vídeo sobre la seva idea dels beneficis de tenir una família, abans del 10 de setembre de 2017 .

Tota la informació sobre la trobada i la presentació de sol·licituds, AQUÍ.