18/12/2017 

FANOC trasllada als polítics les necessitats de les famílies nombroses

L'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) va tenir una reunió de treball amb la Ministra de Serveis Socials i ha mantingut diverses trobades amb representants de partits polítics com Junts x Catalunya, ERC, Ciutadans i En Comú Podem.

El dijous 14 de desembre la Ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, va visitar la seu de FANOC i va mantenir una reunió de treball amb els membres de la Junta Directiva de l'Associació. Es van tractar diverses demandes de les famílies nombroses, entre elles, el manteniment de la categoria especial fins que l'últim dels fills compleixi l'edat establerta a la llei. A més d'aquesta qüestió, sobre la qual la ministra ha indicat que està en agenda, pendent de la valoració pressupostària, se li va plantejar la necessitat de millorar el tractament fiscal a les famílies amb més fills, ampliant les deduccions, i de l'anunciada ampliació de la categoria especial a totes les famílies amb quatre fills. També FANOC va demanar als representants del Partit Popular de Catalunya que l'acompanyaven el retorn de les prestacions universals per als fills de famílies nombroses fins als sis anys d'edat, que es van suprimir al juliol de 2011, així com la elaboració de una Llei Catalana de Famílies Nombroses que concreti les prestacions al col.lectiu dins les competències pròpies del Govern de Catalunya.

Per altra banda, representants de FANOC han assistit a diverses reunions informatives amb els candidats Inés Arrimadas, de Ciutadans, Xavier Domènech, de En Comú Podem, Lourdes Ciuró i Pilar Ferrer, de Junts x Catalunya, i Ernest Maragall d'ERC. En totes elles han pogut conèixer les seves propostes, i traslladar-los les demandes de l'associació.