25/07/2017 

FANOC es reuneix amb Francesc Iglesies Secretari d'afers socials i família i Roser Galí Directora general de Famílies de la Generalitat de Catalunya

Ahir 24 de juliol FANOC es va reunir a la seva seu a Barcelona amb Francesc Iglesies Secretari d'afers socials i família i Roser Galí Directora general de Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Durant la reunió es van tractar diversos temes que afecten a les famílies nombroses entre ells, els descomptes pel col·lectiu en alguns títols de transport integrats de l'ATM  on encara no es realitza la bonificació, com és el cas de la T-10.

També es va parlar de la gestió en els títols de família nombrosa en el cas de famílies reconstituides. FANOC va defensar la possibilitat que en cas de custodies compartides es pugui donar el títol a totes dues famílies. 

Finalment FANOC va convidar a la Generalitat, com cada any, a posar un estand informatiu de la direcció general de família en el 4rt Saló de Famílies Nombroses de Catalunya que organitzarà l'associació el 4-5 de novembre a la Fira de Barcelona amb entrada gratuïta per a totes les famílies nombroses.