05/07/2017 

Elfac i Via Families s'uneixen per afavorir els intercanvis culturals entre famílies nombroses europees

Via Families, empresa que té un acord de col·laboració amb la Elfac, llança aquest estiu una promoció per afavorir l'intercanvi cultural i l'educació internacional a les famílies nombroses. Per a això, ofereix registre gratuït per a les 2.000 primeres famílies que s'inscriguin en la seva plataforma, a través de la qual podran contactar amb altres famílies per gestionar un possible intercanvi d'algun dels seus membres.

Les famílies interessades han d'accedir a la plataforma i des del seu perfil indicar que són membres de Elfac (per ser membres d'una de les associacions integrades en la Confederació Europea a través de la Federació Espanyola). Un cop Via Families confirmi amb Elfac que la família és sòcia, en el perfil d'aquesta apareixerà el logotip de Elfac ia l'hora de contactar amb altres famílies, quan hagin de realitzar el pagament obligatòria per a qualsevol usuari de la plataforma, els apareixerà "0 ", és a dir, inscripció gratuïta.

A més, les cent primeres famílies que contactin i aconsegueixin realitzar un intercanvi / invitació / viatge d'un o diversos dels seus membres (l'ajuda serà per a la primera família que contacti) rebran un ajut de 200 euros sempre que compleixin uns requistos: que l'intercanvi es realitzi aquest estiu, abans del 30 de setembre, i que facin un vídeo en el lloc de destinació amb la família amfitriona mostrant el logotip de Via Families. A més del vídeo, que ha de ser divertit i imaginatiu, a la tornada, la família ha de contestar un petit qüestionari de Via Families i certificar el viatge a través dels bitllets d'avió.

Amb aquesta iniciativa, Via Families vol donar suport a les famílies nombroses i incentivar els intercanvis culturals entre famílies europees. Més informació: www.viafamilies.com/es/