20/03/2018 

FANOC es reuneix amb les delegacions locals i s’inaugura una nova delegació a Vic-Osona

El passat dissabte 10 de març es va realitzar una reunió a la seu de FANOC de Barcelona amb les delegacions de Reus, Rubí, Matadepera, Sant Cugat; i també van assistir els nous delegats a Vic-Osona que són Manel Martínez i Marta Mañes.

Durant la reunió es van revisar les últimes dades actuals de FANOC i les darreres fites assolides des de l'entitat en pro de les famílies nombroses.

També es van tractar temes com el nou bo social de la llum, els avantatges del  carnet digital de FANOC, la nova web app de beneficis i la nova llei de famílies nombroses que contempla que les que tenen 4 fills siguin de categoria especial, que encara no està aprovada.

Per últim, es van donar unes pautes per a tractar les diferents lluites des de l’associació davant de les administracions públiques, com per exemple la importància de distingir entre el que són les polítiques per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social amb les polítiques familiars, l’objectiu de les quals és compensar de manera solidària els costos de tenir fills per l’aportació que fan aquestes famílies a la societat. La família amb fills és l’actiu més important que té una societat per tal de garantir el sistema de pensions del futur, per tant es tracte de temes de justícia social.