Un cop de mà

A més de lluitar per les reivindicacions de les famílies nombroses, i de les ofertes, descomptes i sortides familiars, FANOC encara t'ofereix més.

Servei d'Informació i assessorament

A FANOC trobaràs resposta a totes els teus dubtes sobre ajudes, tràmits, etc, en relació amb la teva condició de família nombrosa.

A través del telèfon (93 351 10 00), del correu electrònic info@fanoc.org o personalment en les nostres oficines, podràs resoldre dubtes o problemes en relació amb els serveis, prestacions, etc, per a famílies nombroses.

A més si ets soci, rebràs informació puntual de les noves ajudes que sorgeixin, rebent els impresos i la informació necessària en la teva pròpia casa. Ja no cal perdre temps per a tenir el necessari i estar ben informat.

I cada semestre, informació global sobretot el relacionat amb les famílies nombroses a través de la nostra revista, Tres o més.

Banc de Material Infantil

Si disposes de material que ja no facis servir i i està en bon estat, per a nens petits (cotxets, bressols, trones, etc) o si necessites alguna d'aquestes coses, FANOC pot ajudar-te.

Accedeix a l'apartat de Material Infantil.

Assessorament jurídic

Si tens algun problema amb el reconeixement dels teus drets com a família nombrosa, els nostres advocats poden ajudar-te. No dubtis en consultar-nos.

Demandes en curs:

Transports de Barcelona
Impugnació de les Tarifes del 2001 (Sistema Tarifari Integrat). Aquestes tarifes no respecten la Llei de Famílies Nombroses de l'Any 1971 atès que no contemplen el descompte en el transport interurbà.

Ajuntament de Barcelona:

Les Escoles municipals de música han deixat d'aplicar els descomptes prescrits per la llei a les famílies nombroses.

Servei de mediació familiar

Una crisi familiar no sol pot ser resolta per un jutge, un assessor matrimonial, o un psicòleg. Existeix la mediació familiar, una tècnica de resolució de conflictes encara poc coneguda a Espanya però que ofereix uns resultats molt positius i acceptats per aquells qui l'han utilitzat, perquè són les pròpies parts en conflicte les quals amb ajuda d'un mediador elegeixen de mutu acord i porten a terme la solució al conflicte.

Actualment es coneixen moltes tècniques de resolució de conflictes, judicis, arbitratges, la negociació, la conciliació, però en la majoria d'elles el poder per a elegir la solució del conflicte està en mans d'una tercera persona, però en la mediació aquest poder el tenen les persones amb el problema.

El mediador actuarà per a facilitar la comunicació entre les persones assistents i les ajudarà a trobar una solució igual d'acceptada per ambdues. És un procés neutral i totalment voluntari, i en comparació d'altres tècniques implica un estalvi tant emocional com econòmic.

La mediació familiar no només està indicada per a casos de crisis matrimonials, sinó que per a aquells conflictes que sorgeixen entre qualsevol dels membres de la família.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens dubtes o vols més informació.

Grups d'ajuda mútua

Una bonica i útil manera de resoldre els teus problemes, angoixes i pors és gràcies a l'experiència d'altres famílies que han viscut aquestes situacions Intercanvi d'experiències entre les pròpies famílies amb la finalitat de resoldre els problemes, angoixes i pors que poden sorgir dia a dia

A vegades enfront de certs problemes que semblen no tenir solució ajuda molt el poder parlar amb algú que ha passat per la mateixa experiència o problemàtica i que l'ha superat satisfactòriament. Això és el que fem en els grups d'ajuda mútua, que normalment estan formats per dues famílies, la sol·licitant i la qual cedeix les seves experiències

Aquests grups els vam començar per l'angoixa que presentaven alguns pares a l'haver passat per un part múltiple o per parts molt successius; els posàvem en contacte amb alguna altra família que havia passat per la mateixa situació i així podien parlar del tema i resoldre possibles dubtes referent a això. Han estat tan positius els resultats que actualment els temes a tractar són innombrables.

Si t'agradaria poder parlar amb alguna família d'algun tema en particular o vols oferir les teves experiències a famílies que les puguin necessitar fes-nos-ho saber per telf.: 933 511 000 o per mail a info@fanoc.org

Avantatges amb empreses (Pla+família)

A part de tots els serveis que oferim, els socis de FANOC poden accedir a un ventall d’avantatges i acords que hem aconseguit amb diverses empreses del sector privat (empreses de subministraments domèstics, entitats bancàries, oci, etc., que ofereixen uns descomptes exclusius per als socis de FANOC.

Visita l'apartat Oferta empreses.

Activitats en Família

Sabem el cost que suposa fer activitats en família, i més quan es tracta de famílies nombroses. FANOC organitza cada mes sortides familiars (gratuïtes o a preu molt reduït) a llocs d’oci com parcs d’atraccions, parcs aquàtics, parcs d’animals, museus, teatres, etc.

Accedeix a les Sortides en Família.

Vacances en família

Oferim estades en diferents hotels o cadenes hoteleres d’arreu d’Espanya i Europa amb una oferta diferenciada i avantatjosa per a les famílies nombroses associades. Aquestes empreses formant part del “Pla+Família” de la Federación Española de Familias Numerosas (FEFN)  que a part, cada any sorteja una estada totalment gratuïta en aquests hotels entre totes les associacions adherides a la FEFN, entre elles, FANOC.

Accedeix a Vacances en Família.