08/11/2017 

Gran èxit del 4t Saló de Famílies Nombroses de Catalunya

El 4 i 5 de novembre de 2017 en el Córner de Fira de Barcelona (Plaça Espanya) es va celebrar la 4a edició del Saló de Famílies Nombroses de Catalunya que aquest any va tenir un gran èxit amb 6.500 assistents i que va comptar amb la participació de més de 60 empreses i institucions i amb noves activitats per a gaudir en família. El Saló va estar patrocinat pel Consorci de la Zona Franca.

Com a cada edició l’entrada era gratuïta per a totes les famílies nombroses només calia descarregar les invitacions a través de la web d’eventbrite i presentar-les a l’entrada acompanyades del títol o carnet de família nombrosa.

Les famílies nombroses van trobar descomptes i ofertes especials en molts sectors, com són els vehicles grans (van estar presents Volkswagen, Peugeot, Ssanyong , Kia, Mahindra, Mercedes Benz), l’alimentació (els supermercats Lidl i Carrefour), les assegurances (Adeslas, Sanitas, Caser, Aegon, Agrupació Mutua i Ubica) i també ofertes de lleure i turisme familiar (com els resorts de Pierre Vacances, els Vilars rurals, Val d’Aran, Turisme actiu d’Aragó, la Fundació Pere Tarrés, Entidades Peníscola o el Sello de Turismo Familiar). I d’altres empreses com Rive Kids que vénen un accessori per a les cadiretes del cotxe per optimitzar l’espai i Acquajet que va posar punts d’aigua en el saló i un punt de cafè.

També va estar present la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per a informar a les famílies nombroses sobre les ajudes que tenen.
En aquest saló la marca LIDL va patrocinar la Sala de Lactància i a tot/es les famílies que entraven els hi donaven bolquers de la pròpia marca de Lidl que es diu Lupilu.
Finalment i com a novetat aquest any vam tenir una zona de foodtrucks amb la Creperia La Parisina i la TecaVan de menjar vegà i vegetarià.

Zona d’activitats

El Saló va comptar amb un espai de jocs i activitats on tan els nen/es com els adults s’ho van passar en gran. També un programa de tallers, que van anar succeint al llarg dels dos dies i que va incloure activitats com tallers de robòtica, esports, tallers de reciclatge, vídeos, pintura… i molts més.

Aquest any com a novetats va haver-hi la temàtica de la pel·lícula de Star Wars que va tenir molt d’èxit entre les famílies. Dissabte a l’espai del Palau de la Música va venir  Star Wars Catalunya que van realitzar xapes personalitzades amb motius dels personatges de Star Wars i van posar un photocall amb els personatges de la saga galàctica per a fotografiar-se.  Diumenge l’empresa Regala Videos va realitzar una gravació d’una escena de la pel·lícula Star Wars amb efectes especials, en la qual la família era la protagonista.

Creu Roja va realitzar demostracions pràctiques de primers auxilis en nadons i nens en què les famílies van adquirir coneixements bàsics molt útils en situacions d’emergència.

També va haver-hi una mini pista de tennis i tallers creatius, com són els de xapes, fisher tips, pintures, trencadís de Gaudí,  o robòtica feta amb peces Lego, etc.
L’empresa d’animació Festa Music van fer representacions de teatre, pinta-cares, inflables, mini disco i personatges d’animació infantil, van portar a la mini  i el mickey, un minion i un personatge de la patrulla canina per a la mainada.
I diumenge Magic Marc va fer un espectacle de màgia per a les famílies.

Mira aquí totes les fotos