Visita guiada a la Torre Bellesguard d'Antoni Gaudí i tallers de trencadís i mosaic

 

Data: Diumenge 2 d'octubre 2016

Hora a escollir: 11.00 a 14.00h (Durada d'1 hora, places limitades i cal reserva prèvia)

Lloc: Torre de Bellesguard (
direcció: c/Bellesguard nº 16 de Barcelona)

Empresa que realitza el taller: Mosaiccos

Descompte socis FANOC: 8 euros per persona a partir de 3 anys (preu habitual de la visita i els dos tallers de 21,20 euros). Es sol·licitarà el carnet de FANOC a taquilla

Activitat:

Visita a la Torre Bellesguard d'Antoni Gaudí i realitza un Taller de Mosaic i Trencadis- 8 euros

A la Torre Bellesguard Antoni Gaudí ens deixa un castell a mig camí entre el Modernisme i el Gòtic per retre homenatge al palau del rei Martí I l'Humà, últim rei de la casa de Barcelona, ​​que va viure els seus últims anys en aquest lloc.

La Torre Bellesguard d'Antoni Gaudí (1900-1909), declarada Bé d'Interès Cultural el 24 de juliol de 1969, és una joia del Modernisme català i una de les seves obres més desconegudes, més simbòliques i més personals, que recentment ha obert les seves portes al públic.

Descobreix una obra única, sense cues ni aglomeracions i després de la visita, participa en família del Taller de Mosaic i crea el teu propi imant de nevera.  El taller el realitza Mosaiccos, especialistes en el vistós i divertit art del trencadís, ideat per Gaudí. Tria entre un gran ventall de colors, i crea el teu propi imant, que podràs portar-te a casa com a record únic d'aquest dia tan especial per viure en família, visitant una obra desconeguda d'Antoni Gaudí i experimentant una de les seves tècniques més famoses, el trencadís mosaic.

Les visites es realitzaran cada hora i tindran una hora de durada. Els idiomes de la visita seran català i castellà, amb el següent horari:

11:00 Català

12:00 Castellà

13:00 Català

14:00 Castellà

Informació i reserva:

93- 250 40 93

reserva@bellesguardgaudi.com

www.bellesguardgaudi.com

www.mosaiccos.com