Vine amb els nens gratis al Museu FCB!

Gaudiu en família del Camp Nou Experience. Tour & Museu. Descobriu l'emoció que es viu al Camp Nou durant un Tour pels racons més emblemàtics de l'estadi, Museu, Espai Messi i Zona multimèdia. Una visita emocionant que sorprendrà petits i grans. No deixeu escapar l'oportunitat de viure una experiència culé amb un descompte exclusiu pels socis de FANOC!

Data de la promoció: Pots comprar l'entrada des del 29 de setembre fins el 9 d'octubre (aquest inclós) i les entrades seran vàlides fins el 31 de desembre de 2016.
Promoció exclusiva socis FANOC: entrada infantil gratuïta

Preus entrades:
General 23 € (despeses de gestió 0,95 euros)
Infantil (de 6 a 13 anys) 18 € GRATUÏT PELS MEMBRES DE FANOC
Nens menors de 6 anys (de 0 a 5 anys) Gratuït.

Horari: 9.30 h a 19.30 h (Per tal que la visita sigui més confortable, es recomanen els horaris de primera hora del matí, abans de les 11 h, o de la tarda, a partir de les 16 h. Els dies de partit els horaris es veuran afectats).
Durada estimada del Tour: 1h 30 min.

Funcionament de la promoció:
Les entrades s'adquiriran exclusivament a la página oficial del Museu FCB introduint el número de soci de FANOC

Cada adult entrarà al museu amb 5 nens com a màxim menors de 13 anys.

Procediment per adquirir les entrades: A través de la web: www.fcbarcelona.cat/tour/comprar-entrades
1. Cliqueu a "Compra ara".
2. Seleccioneu el nombre d'entrades generals que voleu (2 adults + 10 nens de 0 a 13 anys), la promoció només aplica el dte. a les entrades Infantils les menors de 6 anys són gratuïtes.
3. A la mateixa pàgina, a l'apartat Descomptes i promocions. Tens un codi promocional?, hi ha el camp "Codi promocional".
En aquest espai heu d'introduir F+ vostre número de soci (tercer bloc de dígits del nº de carnet de FANOC sense els 0 del principi)- Mireu imatge final del carnet
4. Cliqueu "Aplicar" i després "Continuar" per seguir el procés de compra.

*Serà necessari presentar el carnet de soci i el DNI a l'accés del museu