Espectacle la llegenda de Sant Jordi a Montblanc

- Espectacle: Representació de la Llegenda de Sant Jordi a Montblanc

- Descripció: La Representació de la Llegenda de Sant Jordi és l’acte més emblemàtic de la Setmana Medieval. Aquest macro espectacle de música reviu la llegenda del cavaller Sant Jordi, que Joan Amades al seu Costumari Català va situar a Montblanc. Es representa, en dues funcions, al monumental recinte emmurallat del segle XIV, on s’hi projecta part de l’escenografia. Hi assisteixen uns 3.000 espectadors.

- Dia: Dissabte 22 d'abril de 2017

- Hora: de 21h i 23 h. Es fan dues sessions.

- Lloc: Passeig Joan Martí i Alanis (El Foradot).

- Preu sense descompte: 16 euros els majors de 12 anys i 5 euros els menors d'entre 5 i 12 anys. Entrada gratuïta pels menors de 5 anys.

- Promoció: 20% de descompte en les entrades d'aquest espectacle. El descompte s'aplicarà a tots els membres de la mateixa unitat familiar (pares i fills) presentant la targeta acreditativa de soci de la FANOC.

- Recollida d'entrades: Per gaudir del descompte, les entrades s'hauran d'adquirir al Punt d'Informació de la Setmana Medieval de Montblanc. Està ubicat a la Sala Sanfeliu (davant de l'església de Sant Miquel de Montblanc) i l'horari del dissabte 22 d'abril serà de 10 a 14 h i de 16.30 a 20 h.